Mycket idag, bland annat skor

Jag är väldigt trött. I förmiddags tentade jag kryptoteknik och jag hoppas verkligen att det gick vägen, men jag vågar inte tro något. Sen har jag sprungit runt på stan och uträttat (samt försökt uträtta) nästan hur många ärenden som helst.

Bland annat har jag köpt ett par skor som jag kanske kan ha till brudklänningen:


Bild från vagabond.com

Det görs inte så mycket skor för min typ av fötter, men Vagabond brukar funka relativt bra och de verkade bäst även nu. Siktar på lagom skor och hoppas att de är lagom fotvänliga och lagom eleganta. 8 dagars öppet köp, så lite till kan jag fundera…

7 kommentarer

 1. nice shoes! det bästa är att köpa något lagom flashigt och bekvämt som man kan använda igen, så man inte panikinhandlar några stilettos som man sen aldrig kommer orka gå i igen. haha. jag har gjort det en gång.
  hur ser resten av klädseln ut?

  Svara

 2. Resten av klädseln är än så länge brudklänningen

  Tihi, det blockerade ordet är “nice”. Kan tyckas harmlöst, men jag har fått grymt mycket spam från bottar som “berömmer” sidan med kommentarer som “Nice site” eller olika varianter på engelska och italienska…

  Svara

 3. Oh, tjusig klänning :) Kan nog vara bra med bra skor, minns smärtan efter balen bara…hua :| Men de där ser ju riktigt bra ut :)

  Svara

 4. Åh, så nu är det officiellt! Då kommer här ett officiellt grattis!!! Brudklänningen är hur läcker som helst, en sån skulle jag också vilja ha!!! Och skorna tycker jag är supersnygga, har funderat på att köpa dem själv trots att jag har ett par nästan identiska (sköna!) svarta fast utan rem runt vristen.

  Hur går det med det andra projektet då?

  Kram!

  Svara

 5. Skriver ett snabbt svar här, kommer ett längre på ditt mejl imorgon eller så… ;)

  Jag blir helt galen på att det inte finns fler könsneutrala bebiskläder!!! Dels så vill jag kunna köpa kläder redan nu, innan vi vet vilken “sort” det blir, och dels så tycker jag att det är hemskt att man som förälder/barn (när de blir lite större) bara kan välja mellan så stereotypa kläder!!! Hur skulle det vara om vuxenkläderna bara fanns i rosa eller marinblått? Ganska tråkigt va. Upprörd blir jag, men ibland hittar man ju några guldkorn, som de där fina, ekologiska… :)

  God natt!

  Svara

 6. ja det blev lite pinsamt nu kände jag. jag länkade mig vidare och såg sedan brudklänningen. Snacka om att bara skumma igenom texten o glo på bilder :o)
  jättesnygg klänning måste jag säja. gillar att den är avskalad och enkel. allt fluff och piff får ju en att försvinna.
  och grattis så klart!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.