Hoppa till innehåll

Nån som vill ha en bok eller två?

Det är ju lite trist när man skickar iväg bookcrossing-böcker och ingen registrerar att de tagit emot dem, så jag försöker när jag kan öka mina chanser genom att ge böckerna direkt till en mottagare snarare än att lägga dem på slumpmässig plats där de lika gärna kan försvinna.

Är det någon som vill ha någon av dessa böcker? (och sedan skicka vidare enligt bookcrossings alla regler) Uppdatering: Båda är paxade nu!

1. (Oväder av Mark Lynas, reportage om klimatförändringar och miljöpolitik. Den följde med tidningen Ordfront och eftersom vi köpte två tidningar har vi två böcker. Skickar iväg den ena.)
Uppdatering: Oväder är nu paxad!

2. (Porr – en bästsäljande historia av Mattias Andersson. Skickar iväg den mest för att jag tröttnat på att se ett stort lysande rött “porr” varje gång jag vänder blicken mot bokhyllan…)
Uppdatering: Också paxad!

Om du vill ha någon av dem (eller båda) porrboken kan vi antingen ses i Göteborg, bestämma en plats där jag gömmer boken och du hämtar den, eller så kan jag skicka den till dig om du betalar portot eller skickar en bookcrossingbok till mig i utbyte.

Om ingen hört av sig inom några dagar lägger jag ut dem den som jag brukar och hoppas på att någon hittar dem den.

Publicerat iBöckerVardagsliv

3 kommentarer

  1. HA HA

    Jag hittade en bookcrossing-bok i Camden för ett halvår sen. Jag har inte lyckats läsa mer än någon sida av den för den är verkligen ointressant för mig. Om nån i Örebro vill ha den så kan jag ge bort den, annars kommer jag lägga ut den nånstans inom kort. Boken är The Cruellest Miles av Gay & Laney Salisbury och är alltså på engelska.

  2. Wow, har aldrig hört talas om bookcrossing men det låter som en kul idé…om man inte suger på att läsa dem som jag gör. Samla, ja, läsa…nja :P

  3. Jag vill gärna ha porrboken, och jag har en bookcrossingbok i utbyte! (Jag tycker dessutom att din bok verkar intressant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *