IKEA-inköp

Förra helgen var jag och Karin på IKEA med hennes bil. Lyxigt! Jag köpte bland annat skåpsluckor till våra Billy-bokhyllor…

…så nu har vi ett spelskåp!

Köpte också de två hyllsatserna till vänster i bilden ovan för att få lite mer plats till lakan och handdukar. Ville inte ha en lika lång som den gamla till höger, för smutstvätten ska få plats under. Att köpa två var faktiskt en ren chansning, men båda passade in i garderoben precis!

Sen blev det några fotoramar (ska se ut fler bilder att ha på väggen), en till uplight-golvlampa till vardagsrummet (shit vilken skillnad, hur klarade vi oss innan?!) grytunderlägg, värmeljus, sockerströare, så-själv-kit med basilika och ruccola, smörknivar, grytvante och grytlappar och säkert något mer som jag inte kommer ihåg nu. Toppen!

Relaterade inlägg:

3 reaktioner på ”IKEA-inköp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *