Ringfunderingar

Igår var vi på Exter Smycken i Haga och funderade på vigselringar. Vi tycker ju så bra om förlovningsringarna i titan, så vi vill ha något som liknar dem fast med någonting lite mer. Kanske titanringar med inlägg i guld eller silver.

Just nu tycker jag att denna är väldigt snygg:


Tilux T2007, bild från tcol.se

Finns även en liknande med guld:


Tilux T2006, bild från tcol.se

Eller med guldet i mitten:


Tilux T2016, bild från tcol.se

Eller med ett snirkligt guldspår, som låter kul i teorin men som jag hade velat ha en annan stil på:


Tilux T2001, bild från tcol.se

De går att variera litegrann, men mest bredd och yta. Det är nog ca 4mm breda och blanka som gäller, eftersom de ska likna våra nuvarande.

Nu måste vi bara bestämma oss!

6 kommentarer

 1. Titanringar är bäst, ingen protest!

  Vi har titanringar som marknadsförs som förlovningsringar, men vi har dem som vigselringar. Vi rationaliserade bort förlovandet :) De är matta och snygga, och håller tydligen 1000 gånger bättre än vitguld som ser nästan lika dant ut. Det svåraste var storleken, ringovana som vi var har vi båda fått byta ner oss i storlek…

  De med titan och silver var attans snygga tycker jag!

  Svara

 2. De tre första var alla väldigt snygga! Tänkt dig den tredje fast mde hamrad yta så komemr du rätt nära hur våra kommer att se ut.
  Tack för igår förresten, det var jättekul!

  Svara

 3. Håller med Linnea, de tre första var snygga. Jag hade förlovningsring i guld en gång i tiden med halva ytan slät och halva krusig/hamrad (vad heter det?)
  titan blir lite mer tidlös, stiligt eller hur man ska säja. och så tycker jag det är viktigt att båda får likadana så inte tjejen har guld och glitter och killen ha nåt slätt och trist.
  hoppas ni hittar något ni blir nöjda med!

  Svara

 4. jag tycker att de översta är snyggast! och så tycker jag att ni ska försöka hitta så att ni kan ha båda ringarna! synd att bara använda de första ett halvår.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *