Hoppa till innehåll

Väska till brudklänningen

Jag är ingen väskperson. När folk visar “snygga väskor” brukar jag tycka att de är opraktiska, konstiga och rentav fula. Det är tydligt att jag missat något där, som i så många andra tjejiga sammanhang. Således hade jag nog knappt tänkt på att jag kanske behöver en väska till brudklänningen. Men det kanske kan vara bra? Jag kanske vill ta lite egna bilder och inte bara förlita mig på bröllopsfotograf Julia och gästerna för foton från festligheterna. Då måste jag ju ha kameran nånstans. Och mobilen? Tja, inte vet jag. Men hur som helst sprang jag av en slump på en vit liten väska, eller egentligen en pärlbeströdd påse, på Indiska. Eftersom jag inte förstår mig på väskor har jag svårt att uttala mig om hur den är, men den är väl… lite söt? Även om jag såklart bara kommer använda den på bröllopet och kanske om jag går på bal nån gång. Hur som helst så kostade den 99:50, så det kommer inte att kännas som världens dunderförlust om jag skulle bestämma mig för att inte använda den. Men nu har jag i alla fall en potentiell brudväska…

Förresten, utökad bridezilla-varning: jag lade precis till kategorin “Bröllop” här på sidan. Men jag lovar att skriva om annat också…

6 kommentarer

 1. ja den var ju jättesöt! lagom stor för det viktigaste och passar ju även till sommaren.
  om man inte är en väskperson, var har man sina saker då om jag får fråga? :o)

 2. Ja, men den kan väl helklart bli söt till klänningen! :) Tycker att den ser ut att passa bra till bröllop :)

 3. Helena Helena

  sericea: Jag pratar handväska förstås, ryggsäck brukar jag ha. Men småprylarna (nycklar, plånbok, mobil, kamera) har jag oftast i jackfickorna. Ibland känns det som att jag borde använda handväska, men de verkar jobbiga att hålla reda på + att jag ofta behöver ha med mig så mycket annat att jag skulle behöva ha både ryggsäck och handväska och det verkar ju idiotiskt…

 4. haha, hur mycket saker har du egentligen om det inte ens skulle få plats i en handväska?
  men klart rygga är ju godkänt, finns många snygga såna. jag är dock fast i handväskträsket.

 5. Helena Helena

  Skolgrejer (kollegieblock, böcker), bok, tröja, vattenflaska… sånt, alltså. Och om jag handlar på väg hem stoppar jag alltid ner de 2×1,5 liter mjölk (+ annat tungt som får plats) jag brukar köpa, för annars blir det alltid så jäkla tunga kassar och det är ju lättare att bära på ryggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *