Ellen, Trädgårdsföreningen och presentation

Ellen var i stan i helgen och igår hade vi som tur var båda tid att ses. Roligt! Vi promenerade runt litegrann i stan och i Trädgårdsföreningen där vi beundrade allehanda växtlighet och fikade i Grindstugans mormorsaktiga miljö. Mysigt!

Och så grundade jag min fjärde by i Travian igår också…

Idag har varit mindre mysig, jag var tvungen att gå upp tidigt och åka till Chalmers för att presentera vår fallstudie om TiVo i IP-kursen. Det är svårt att uttala ”competitive environment” och ”patent infringement lawsuits” när man är lite nervös… Nåja, det gick väl okej och nu är det skönt att ha det överstökat. Nu sitter jag och gör uppgifter för morgondagens obligatoriska lektion i samma IP-kurs.

Om jag lyckas bli klar snart ska jag tusan ta resten av kvällen ledig. Kanske skriva lite på Tomrum (mitt romanförsök)? Men det är en hel del kvar… disciplin, varför ska det vara så svårt?

1 tanke på “Ellen, Trädgårdsföreningen och presentation”

  1. Hej hej! Din meez-version såg otroligt mysig ut, jag kommer gärna på en kopp te! Och så är jag alldeles övertygad om att din brudklänning kommer att bli superfin och sitta som en smäck – bra att du stod på dig!!!

    Hoppas att du har en härligt ledig kväll nu!

Lämna en kommentar