Hoppa till innehåll

Kate & Leopold

French Kiss möter Les Visiteurs – ja, det säger egentligen allt. För den oinsatte är French Kiss en romantisk komedi med Meg Ryan och Les Visiteurs handlar om tidsresande män från förr som förvirras av nutida förhållanden.

Varför fick jag för mig att just Kate & Leopold skulle vara något mer än så? Jag vet inte, men jag har sett fram emot att se den i säkert några år, trots att romantiska komedier med Meg Ryan vanligtvis inte är något jag längtar efter. Jag har för mig att French Kiss var lite småmysig och When Harry Met Sally… är ju en härlig klassiker, men Kate & Leopold engagerar mig inte ett dugg. Jag varken mys-ler eller blir rörd en enda gång. Inte ens tidsreseaspekten intresserar, det görs helt enkelt inte tillräckligt mycket av det. Trist.

FilminfoIMDB: Kate & Leopold
Regissör: James Mangold
År: 2001
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *