Skrivtidsbrist

Idag tänkte jag att när jag gått igenom alla föreläsningsslides i IP-kursen (tentaplugg), lagat mat, ätit och diskat, DÅ kunde jag få ta itu med skrivandet en stund. Sagt och gjort, jag gjorde allt jag skulle.

Men hur mycket ork och kreativitet finns det kvar när klockan hunnit bli 22:15 innan jag öppnat mitt utkast? Inte mycket, kan jag säga. Nu har jag suttit en halvtimme och scrollat upp och ner i dokumentet, antecknat saker jag vill fixa och givetvis kollat lite orelaterade saker på webben också. Inga större framgångar. Lite jag borde göra:

Ändra Leifs introduktionskapitel. Det är bara fakta staplat på varandra, sånt som borde klargöras i och med vad han gör i stället.

Baka in det som förut var en prolog nånstans mitt i texten, som en återblick i stället.

Fundera på tidslinjen, när saker händer och hur lång tid de tar.

Skriva mer miljöbeskrivningar!

Förbättra dialogen!

…ja, och så vidare.

Om ett par veckor är åtminstone skolan överstökad. Då ska jag “bara” arrangera vårt bröllop och förhoppningsvis sommarjobba… kanske finns det mer tid då? Eller efter bröllopet?

Åh, vad jag vill ha TID!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *