Hoppa till innehåll

Heja Tinky Winky!

Jag blir mörkrädd när jag läser att det faktiskt finns folk i dagens värld som funderar över om teletubbien Tinky Winky sprider homosexualitet och därför bör förbjudas. Han bär handväska, å herregud, nu blir barnen fördärvade! Hur f*n tänker folk? För det första tycker jag inte alls att Tinky Winky sprider homosexualitet och för det andra tycker jag verkligen att barn ska känna till fenomenet. I stället för att smussla undan allt “avvikande” tycker jag att det borde vara självklart för barn att få lära sig att människor fungerar på en hel rad olika sätt och att det enda som bör förbjudas är när människor försöker tvinga andra att göra saker de inte vill. Hallå världen, skärpning!

3 kommentarer

  1. jo allt avvikande stämplas som homosexualitet och måste därför förbjudas.
    man blir lagom less på hur trångsynta människor kan vara.

  2. Det är väl det att han är lila också, och har en trekant på huvudet, som också anses vara gaysymboler. Men det är ju ändå helt fel att förbjuda honom! Om han nu är homosexuell så gör ju inte det honom mindre värd

  3. Majsan Majsan

    Har titta på lite bilder på nätet och inte på ngn ser jag ngn handväska!? Har inte sett ngt program på tv på länge. Trodde dessutom att Teletubbies var neutrum. (Skriver man så?) Men oavsett vad, så ska människors fördomar inte få råda och prackas på andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *