Sushilunch i Slottsskogen

Jonas och jag stämde träff på Järntorget för att gå och hämta våra vigselringar. De blev fina, men jag väntar tills efter bröllopet med att visa upp dem här. När ärendet var uträttat köpte vi sushi som vi åt i Slottsskogen. Faktiskt inte så dum mat i sommarvärmen, även om jag sällan hörts lovorda sushi förr. Jag tycker bäst om dem med stora avokadobitar.

En närbild också.

5 reaktioner på ”Sushilunch i Slottsskogen”

 1. Mmm, det var gott. Wasabiklicken uppe till höger, den inlagda ingefäran nere till vänster! Sedan att maten inte var varm, och att man doppade i den salta sojan gjorde det till perfekt mat i värmen.

  Våra sushiportioner var helt vegetariska, ingen rå fisk. Vad hette stället vi handlade på? Det kan vi ju rekommendera för folk.

  – Jonas

 2. Fast wasabin och ingefäran tycker jag är vidriga. :)

  Stället var bra. Det var Sushi Sendai på Landsvägsgatan 5, alldeles nära Järntorget.

 3. Det ser väldigt läcker ut, men jag undrar om det smakar lika gott som på Hälsosushi på stan. Där har de väldigt god sushi. De har en hemsida också, jag tror det är på http://www.halsosushi.se. Det är min favorit sushibar. ska smaka på Sendai också.

  //lily

 4. Tack för tipset! Jag blev verkligen sugen på deras ”Vegi Avokado”, eftersom jag brukar gilla avokadobitarna bäst. Måste testa nån gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *