Hoppa till innehåll

Möhippad igen + kaos

Det som hände vid Kopparmärra var en möhippa nummer två! Ännu en gång blev jag runtledd till mysiga och snälla aktiviteter och jag känner mig nu ganska bortskämd med att bli överraskad och utbjuden. :) Maria och Karin mötte mig vid Kopparmärra och tog med mig på Paddan-rundturen, som jag bara gått och väntat på en anledning (turistande vän på besök, t.ex.) att åka igen. Och det regnade inte ens då, tack vädermakterna! Det var kul att åka turen nu när man kan Göteborg lite mer! När vi kom iland igen tog vi oss något att dricka på Evas och sen blev det lyxigt restaurangbesök på Taras. Då anslöt även Linnéa till sällskapet. Mysigt ställe, god mat och gott vin.

Annars är allt kaos… Jag pysslar med bröllopsförberedelser all vaken tid utom när jag diskar, lagar mat eller uträttar jobb- eller exjobbsrelaterade ärenden. Förutsättningar ändras i sista minuten, nya saker tillkommer och jag går snart i bitar… men jösses vad jag ser fram emot 7:e juli!

2 kommentarer

  1. Finns det någon bok idag som förtydligande förklarar vad en Möhippa är för något? Töttnade på att studera i fakta böcker 1995.

    PS: Trots att jag har dyslexi är ett ord felstavat på två ställen. Eftersom jag räknar ut vad jag ska kriva ner om i mina sladder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *