Hoppa till innehåll

Nyköping

Nu har vi precis kommit till Nyköping från Vittvik och jag sitter vid föräldrarnas dator. Ska fixa grejer här idag och imorgon, innan det bär av till Vittvik igen på fredag. Idag har vi skrubbat en veranda fri från fågelbajs, hämtat alkohol för nästan 7500 kronor på Systemet i Valdemarsvik och fixat lite annat. Lite är kvar till fredag, men vi har läget hyfsat under kontroll. Vi har hittat vigselplatser både för regn och för solsken och tyvärr ser det väl ut som att det blir regnväder. Det skulle väl inte vara någon katastrof om det regnade, det enda som är riktigt synd är att vi inte kan gå runt och bli fotograferade med vackra naturbakgrunder då.

Nu ska vi jobba vidare!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *