Hoppa till innehåll

Slutfix

Jonas och jag har precis varit på stan och köpt sånt vi glömt eller som inte fanns på Coop igår. Det gick bra, vi hittade till och med såna där droppstoppsskivor till vinflaskorna. Nu håller jag på och laddar över bilder från mammas nya kamera till deras dator och vi ska pyssla lite till sen innan det är dags att åka till Vittvik. Hoppas att det inte drar ut på tiden för mycket, jag vill dit nu. Vi måste till exempel bära ut Kristoffers extrasäng och dammsuga upp flugor. :) Om inte Jonas mamma gör det förstås, hon är redan där!

Det mest spännande blir att se om vi får plats med fem personer (vi, föräldrarna och farfar) tillsammans med all packning i bilen. Det är mycket grejer som ska med.

Och så blir det spännande att se hur man mår imorgon. Det är mycket kallare här så man känner sig alldeles förkyld när man vaknar efter en natt med huvudet utanför täckets värme.

SMHI säger förresten inte längre att det blir regn i Valdemarsvik hela lördagen. Vi får väl se vad vi får för bröllopsväder. Det viktigaste är förstås att vi får varandra. :)

5 kommentarer

 1. Lisa Lisa

  Ah, visst är det spännande!!! Börjar få flashbacks till med eget bröllop till och med.

 2. Jag har läst både din och Jonas bloggar och jag önskar er verkligen lycka till!
  Jag och min älskade make firar vår tvååriga bröllopsdag den 23 juli!
  Det är underbart att vara gift!

  Kram
  Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *