Hoppa till innehåll

The Simpsons Movie

Bio! Homer har ställt till det igen – han råkar förgifta sjön som försörjer Springfield med vatten och presidenten beslutar att isolera staden med en gigantisk glaskupol. Något måste göras, såklart.

Filmen är ungefär som ett långt avsnitt av Simpsons. Det är precis tillräckligt roligt – jag får vad jag förväntar mig, men inte mer än så. Det är helt klart en filmbagatell och knappast något jag kommer att bära med mig särskilt länge, men visst var det roligt att se den. Jag skulle kunna säga väldigt roligt.

Lika roligt var att se röstskådisarna på YouTube. Särskilt kvinnan som gör Barts röst var fascinerande… vilken otäck röst till den personen! Jag undrar hur hon låter annars.

FilminfoIMDB: The Simpsons Movie
Regissör: David Silverman
År: 2007
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *