Linnéas och Björns bröllop

Igår var vi på säsongens tredje bröllop (först ut var ju vårt eget, sen Tomas och Karolinas)! Björn och Linnéa gifte sig i Gräfsnäsgården i Slottsskogen. Trubaduren Loke Nyberg sjöng och spelade klumpihalsenvackert – först Ferlins I folkviseton, sen sin egen Efter en flaska med rom (.pdf).

CIMG2703

Vi fick mängder av god hemmagjord mat som det låg oerhört mycket tid och kärlek bakom! Efter middagen skötte jag och Jonas baren – det var alltså samma deal som vi hade med Linnéa och Björn när vi gifte oss. Rättvist och bra. :)

Och de hade faktiskt tur med vädret, måste man säga. Morgonen var kanonfin, sen blev det mulet till ceremonin och till slut kom regnet men då var vi redan inne. Lite regn på bröllopet betyder ju tur och det var toppen att det väntade till efter utomhusdelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *