Hoppa till innehåll

Tentafirande, tekannejubel och bröllopsvädertumhållning

För några dagar sedan (ja, jag är lite segbloggad…) nåddes vi av det underbara beskedet att Jonas klarade sin tenta i Linjär algebra. Äntligen! Han har gjort väldigt många försök. Vi firade med fika på Brogyllen, där Jonas åt krämfylld herrgårdstårta och jag åt lyxig tryffeltårta. Gott och mäktigt! Jag kan inte nog lovorda Brogyllens tekannor – det är otroligt mysigt att få en kanna med flera koppar te med sig till bordet. Jag brukar gå tillbaka och be om mer vatten ibland, men det känns alltid lite besvärligt. Tekanna är underbart! Jag borde gå dit själv och sitta och läsa eller nåt nån gång bara för nöjet att få ha min egen tekanna på café. De kunde gott ha lite fler sorter, förstås, men man kan väl inte begära allt här i världen.

Idag gifter sig Björn och Linnéa! Vi ska dit och på kvällen är det vi som sköter baren – samma deal som vi hade med dem till vårt bröllop alltså. Igår var vädret oroväckande pissigt, men idag ser det hittills riktigt lovande ut. Hoppas att det håller i sig så att parets planerade utomhusfotografering och utomhusvigsel blir bra!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *