Hoppa till innehåll

Datorn vet bäst

Det är allt bra tur att man har datorn till hjälp när man skriver. Den kan till exempel hjälpa till att öka kreativiteten och hitta på alldeles egna ord. Eller för den delen uppmuntra till uschlig särskrivning, vilket kanske är mindre fantastiskt.

Min favorit är nog “slåpratade”. Är det när man försöker lösa en konflikt genom verbal kommunikation, men känner att det inte riktigt räcker så att man måste ta till knytnävarna litegrann också för säkerhets skull?

2 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    haha, det är som när stavningsprogrammet i mobilen föreslår säring istället för raring…

  2. Helena Helena

    Ha, ja det låter förstås inte riktigt lika fint. :) En annan klassiker är smugs i stället för sötis… men det låter nästan lite gulligt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *