Hoppa till innehåll

Tomrum 60000 ord!

Det har varit svårt att få tid att skriva på sistone, men nu har jag faktiskt tagit mig en skrivarhelg! Idag spräckte Tomrum en magisk gräns: 60000 ord! Tadaa:

Dessutom har manuset nyligen blivit läst och kommenterat av Hans Persson och till min stora överraskning även av hans far. De påpekade en del konstigheter som jag nu är i färd med att försöka fixa. Sen ska även Jonas få läsa.

Tomrum var alltså 50000 ord lång efter NaNoWriMo och även om det var helt okej enligt utmaningens regler så kändes det väldigt kort. Därför känns det bra att ha hamnat på rätt sida om 60000. Det är en mer okej romanlängd och det finns faktiskt en hel del böcker som är så långa, även om de inte är några tegelstenar precis. Som en liten jämförelse kan jag säga att Daniel Åbergs Dannyboy och kärleken är 339 000 tecken och 234 resp. 247 sidor i olika utgåvor. Och jag har alltså hittills 336172 tecken, vilket inte alls är långt ifrån. Jag når dit vilken stund som helst, för jag har en hel del på listan över saker att skriva in. Hoppas bara att det inte är för mycket jag måste klippa bort, det kan det förstås vara…

Och sen är förstås det viktigaste av allt… Duger eller suger det? Gah! Jag tror inte att Jonas kommer vara rädd för att svara ärligt på den frågan och jag är fullkomligt inställd på att hans kritik kommer att svida (men förhoppningsvis även göra nytta)… behöver jag säga att det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot att överlämna texten till honom?

5 kommentarer

  1. Så duktig du är som jobbar vidare. Verkligheten på spel ligger och blänger på mig på skrivbordet, men det har inte blivit mycket gjort med den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *