Hoppa till innehåll

Facebook – lite för mycket av det goda

Det finns mycket kul på Facebook och det är väldigt häftigt att det är så lätt att lägga till egna applikationer. Men… det finns så många! Och fast jag rensar bland mina inbjudningar och meddelanden hela tiden ser det ut så här varje gång jag loggar in:

Man blir ju lite trött…

5 kommentarer

  1. Ika Ika

    Jag har inte vågat registrera mig på Facebook än. Det känns som om Facebook är ett potentiellt svart hål som kommer att suga in mig. Sedan kommer jag utvacklande igen efter två veckor, med röda, fyrkantiga ögon och utan en aning om vad som har hänt IRL under min frånvaro…

  2. Lisa Lisa

    Visst är det skrämmande nära att man drabbas av någon slags applikationsöverdos? Jag har dessutom svårt att fatta hur, och framförallt varför, man ska använda en hel del av dem. Och då har jag bara varit beroende i en vecka…

  3. Helena Helena

    Min inställning till Facebook är att jag gärna använder det för att kommunicera med vänner. Det är tufft att hitta alla möjliga människor som man känner litegrann eller kände för några år sedan och kunna heja lite på dem och kolla vad de pysslar med och hur de ser ut nuförtiden. Men vad gäller alla extrafunktioner är jag restriktiv och kommer att sålla ännu hårdare framöver, för det ÄR inte viktigt. Nu går jag in och nekar alla “requests” som jag visade på bilden utan att ens bry mig om att kolla upp vad de är för nåt!

  4. Jo det blit lite för många app inbjudningar och skräp på Facebook. :) Har nu som vana att bara trycka ignore på varenda ny inbjudan. Säg gärna till om du hittar knappen “ignorera alla” det skulle hjälpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *