Hoppa till innehåll

Pensionärsgympa

Igår skulle jag och Linnéa testa lättmedelgympan på Geråshallen. Vi blev helt chockade när vi klev in i salen, som var näst intill proppfull med folk – säkert fem gånger så mycket folk som på medelpasset vi gått på tidigare. Och om man säger så: vi sänkte medelåldern rejält.

Tiden gick och snart var ledaren ganska många minuter försenad. Då tog de rara gamlingarna saken i egna händer och började promenera runt, runt i salen under ivriga tillrop: “Göran, gör nåt!” “Ska vi veva lite med armarna, kanske?” “Nu byter vi håll!”

Så jag och Linnéa traskade runt i pensionärscirklar i några minuter, ända tills vi fick slutgiltigt besked om att ledaren inte skulle komma eftersom hon ramlat och gjort sig illa.

Vi gick in till Jonas i gymmet i stället och testade diverse otäcka maskiner samt motionscyklade vansinnigt länge så att jag nu har massivt ont i rumpan och på diverse andra konstiga ställen.

Kanske var det lika bra att slippa lättmedelgympa med gamlingarna, särskilt efter att vi fick se dem gympa från gymmet när en reservledare faktiskt dök upp (det såg väldigt lätt ut). Men jag måste i alla fall säga att de var grymt glada och charmiga. :)

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Lisa Lisa

    Hahaha! Det kan lätt bli en aning surrealsitiskt när manråkar hamna på ett lättare pensionärspass! Jag känner igen mig! Det borde finnas lättgympa för olika ålderkategorier, så man slapp känna sig som en yngling som gått fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *