Åtta saker

Okej Lisa, nu tar jag mig an din utmaning också. Bättre sent än aldrig.

Reglerna: Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren fyra nya personer. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så att de vet att de har blivit utmanade.

1. Jag sitter ofta ganska konstigt vid datorn. Jag sitter t.ex. i skräddarställning på skrivbordsstolen, trots att jag får ont i knäna. Inte helt sällan inser jag att jag inte riktigt kan skriva ordentligt, eftersom jag lagt upp benet över tangentbordet.

2. Jag är jättebra på att försöka stänga en i-tagg med en a-slut-tagg eller något liknande när jag skriver mina inlägg. Det är inte snyggt med massa kursiverad text…

3. Jag tycker mig inte ofta ha tid att bara läsa – däremot läser jag gärna på toa och stannar inte helt sällan längre än nödvändigt för att läsa ett kapitel till. Det har hänt att jag insett att det är bättre att helt enkelt fortsätta läsandet i fåtöljen, men alltför ofta känner jag starkare att jag slösar tid då…

4. Jag kollar dagens bok på Bokus dagligen (ibland flera gånger, vad nu det ska vara bra för), men har aldrig köpt något och kommer förmodligen aldrig göra det heller.

5. Min tekonsumtion mäts under en genomsnittlig dag i antal liter.

6. Jag brukar lyckas stänga hela gThumb Image Viewer när jag bara vill stänga bilden jag tittar på för tillfället. Jag har inte hittat något 100% tillfredsställande bildbläddrarprogram till Linux ännu…

7. Jag är alldeles för bra på att slösa bort min tid på meningslösheter (nej, jag menar ingenting särskilt nu alltså… inte alls att svara på bloggutmaningar eller så…) när jag egentligen inget hellre vill än att bli färdig med t.ex. exjobb och romanutkast.

8. Om Jonas är borta (som nu) och t.ex. inte hör av sig för att säga god natt (som igår kväll) får jag genast för mig att jag blivit änka och så måste jag skicka ett sms och be om ett livstecken. Som tur är kommer han hem alldeles strax… fast nu började jag tänka på det och blev lite orolig att bussen ska ha råkat ut för nåt… så nu måste jag nog skicka ett sms…

Fyra nya personer? En som tycker det verkar kul, en som känner sig manad, en som gillar listor och en som behöver slå ihjäl lite tid. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.