Hoppa till innehåll

Bjuda på kycklingwok

Nu sitter jag i lunchrummet på Ica i Hjällbo och dricker kaffe och läser Amberville. Snart ska jag ut i butiken och laga mat igen. Många kunder blir glada, men det finns också många muslimer här. Det är ramadan nu. Fastande muslimer vill inte ha kycklingwok..

3 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Ica Hellbo var länge vår närmsta och enda dagligvaruhandel. Den är inte rolig. Jag lider lite med dig, men var glad för att du inte behöver handla i affären varje dag i alla fall.

  2. Det var faktiskt rätt okej att stå där ändå. Första dagen, när jag serverade juice, stod jag förvisso precis intill den svinkalla mejerikylen och frös utav bara h*e. Andra dagen med kycklingwoken var mycket bättre.

    Timingen var onekligen lite dum för ett muslimtätt område som Hjällbo, men de skönaste gubbarna tog ett smakprov ändå, vek in i en servett och tog med sig för att äta senare (när solen gått ner får de äta). :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *