Hoppa till innehåll

Oåtkomliga Läckberg

Jag brukar läsa Camilla Läckbergs blogg, men nu har jag inte kommit in på sidan på en månad eller två. Andra verkar göra det och jag ser inläggen i min RSS-läsare (dock utan bilder och eftersom hon fotobloggar rätt mycket blir det rätt trist i längden med tomma inlägg…), men jag kan inte ta mig till sidan (“The connection was reset” – dock laddas sidtiteln “Camilla Läckberg” in, men sen stannar allt).

Är det nån mer som har problem att komma in dit? Är vi med Comhem-uppkoppling bannade? Är vi med Ubuntu bannade? Eller är det något annat..?

Kommer du in på camillalackberg.com?

11 kommentarer

  1. Det fungerar som sagt för mig, och jag använder Ubuntu hemma (dock via Bredbandsbolaget). Det fungerar för den delen från jobbet också, med CentOS och för mig okänd leverantör av bitström.

    Prova att slänga bort eventuella kakor för den sajten, och sniffa ett uppkopplingsförsök och se om du ser något som ser suspekt ut.

  2. Jag blir inte klok på det. Jag upptäckte att jag kommer in om jag använder Konqueror, men inte med min vanliga Firefox. Jonas kommer inte heller in från sin dator med Firefox. Jag kommer inte heller in på Läckbergs förlags hemsida, forum.se. Nästan så jag börjar undra om hon har något emot mig. :)

  3. Jag tror inte det… men jag får väl testa att avinstallera alla vid tillfälle och se om det går bättre! Om inte annat kommer ju Gutsy Gibbon snart, då ska jag ändå ominstallera hela datorn.

  4. Julia Julia

    När jag testade till kommentaren ovan var det firefox och XP. Nu när jag testar i Ubuntu och firefox funkar det inte..

  5. Märkligt… vet inte riktigt om man ska klaga på Läckbergs webbfolk eller på Firefoxfolket (Konqueror funkar ju)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *