Hoppa till innehåll

Mysig helg och underbar Stardust

Egentligen hade vi nog tänkt exjobba i helgen… men det har inte blivit så mycket av det. Jag tror vi behövde en härlig, ledig helg och det har vi haft (även om vi exjobbat lite idag…).

Igår fick jag påminnelsemail om att jag hade biblioteksböcker som skulle tillbaka och det gick inte för sig att låna om dem en gång till. Så då blev vi ju bara tvungna att åka in till stan i stället för att exjobba… Och när vi ändå skulle in till stan kunde vi ju lika gärna ta och gå på bio också… Så vi såg underbara Stardust! Det kommer att dröja ett tag innan jag skriver om den på filmsidan eftersom jag för närvarande har något sorts rekord i att ligga efter med filmrecensionerna… jag har för tillfället 33 filmer uppskrivna på att-lägga-in-listan. Därför måste jag få jubla lite nu:

Stardust var toppen! Ett riktigt, storslaget sagoäventyr med mysiga miljöer och en god portion humor. Verkligt härligt att få förflyttas till en annan värld i ett par timmar. Mmmys! Se den!

Dessutom hade vi med oss hempoppade popcorn (det är ju dyrt på bion) och vissa drycker som gjorde att vi var ganska party när vi kom ut från bion… Vi lyxade till det med pizza och fortsatte inmundigandet av drycker hemma, där vi även somnade till dagens andra och betydligt sämre film, Cat-Women of the Moon.

Idag har vi varit hos Björn och Linnéa och blivit bjudna på brunch! Mycket lyxigt – nybakade scones med smör och ost, paprika och gurka, samt omelett, en massa muggar te, kokosrullade bananer, melon och Maltesers… Dessutom fick vi testa ett nytt spel – Citadels, som var riktigt skoj. Enkelt men fiffigt.

Imorgon ska vi exjobba duktigt… Och träna.

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *