Vår bröllopsdikt

J♥H 070707

Jag fick mail från en vigselförrättare som sa att han läst upp vår bröllopsdikt vid en vigsel. Sen hade han googlat efter diktens ursprung och hittat hit. Han frågade om han fick fortsätta använda den där det passar och det fick han förstås.

Jag och Jonas hittade ingen dikt som kändes vår när vi letade bröllopsdikter, så vi skrev en egen. Jag hade nog inte föreställt mig att andra skulle vilja använda den också, men det är ju roligt om den kan komma någon till glädje.

Här är den:

Tillsammans

Helena & Jonas Ferry

Det handlar om att vara ett och två på samma gång
Att vara sig själva, men delar av något större
Det handlar om att se kärlek i varandras ögon
Och att höra hemma var som helst tillsammans

Det handlar om att steka pannkakor och kramas
Att vardagen blir skimrande med den man älskar
Det handlar om händer som vill hålla varandra
Och om kroppar som vill somna och vakna tillsammans

Det handlar om ett val som egentligen är självklart
Att inte kunna tänka sig ett liv utan den andre
Det handlar om att behöva varandra
Och att alltid vilja vara tillsammans

Tillägg: Jag får ganska många frågor om det är okej att använda dikten och svaret är: ja! Ange gärna författare Helena & Jonas Ferry. Kommentera gärna här och berätta att du använt den, det är alltid roligt att läsa. Men du behöver alltså inte invänta något särskilt tillstånd från oss.

150 tankar på “Vår bröllopsdikt”

 1. Vilken underbar dikt! Sitter och googlar på bröllopsdikter och fann din sida. Jag ska skicka ett bröllopstelegram. Får jag ”låna” era vackra ord?
  Kicki

 2. Jag är ute i sista minuten och på jakt efter en dikt till ett telegram, denna säger allt jag inte kunde komma på själv och jag hoppas verkligen det var okej att jag lånade den av er.

  Jag får helt enkelt säga Tusen tack och all lycka i framtiden till er!

 3. Vilken fin dikt! Den kommer jag att skriva i ett telegram till ett brudpar idag:) Tack för att du delade med dig av den! MVH Josefin

 4. Vad fin! Vi gifter oss också ett magiskt datum: 11-11-11 :)
  Jag hoppas det är ok att jag lämnar dikten som förslag till en som ska läsa en vid vår vigsel… :)

 5. Vacker dikt! Tack för att du delar med dig av den. Kommer använda den på vår borgerliga vigsel i sommar.

 6. Hej! Ska var tärna på min systers bröllop och ville ge de m något speciellt och personligt i bröllops present. Jag lånade din dikt och målade en oljemålning med den fina texten, men självklart finns ditt namn med som textskrivare. Dikten beskriver verkligen hur det är att vara ett äkta par. Duktig du är och tack för de fina orden.

 7. Hej! Letar efter en dikt till min systerdotter´s bröllop, och råkade på denna. Mycket fin! Är det ok att jag förmedlar den på bröllopet?
  / Morbror till bruden

 8. Hej jag lånar denna underbara dikt ! Ska hålla tal på min kusins bröllop som är den 9 juni i Halmstad!!

  Kram Maria

 9. Vi vigde oss i fredags den 15/6-12 här i Lysekil, ute i bergen. Det var en borgerlig vigsel och vi började själva vigseln med att er dikt lästes upp. Den säger så mycket och det stämde så bra in på hur vi känner för varandra. Ville bara tacka för lånet av er fina dikt! Hälsningar från Jenny och Caroline i Lysekil.

 10. Vilken underbar och träffande dikt! Var precis ute och letade något till ett par som ska gifta sig och som vi precis lärt känna. Så vi ska inte vara med på bröllopet men jag vill skicka ett kort med något läsvärt…och det är var ju helt suveränt! Naturligtvis anger jag att det är ni som har skrivit den!
  All lycka till er!

 11. Sjukt fin dikt :) Jag lånar den utav er idag eftersom jag ska på bröllop hoppas den kommer föra mkt lycka även till dem :)
  Ännu en gång super fin dikt ! Så äkta på något sätt.

  Mvh Patrizia !

  (Ert namn kommer stå med)

 12. Åh, vilken vacker dikt! Har blivit ombedd att läsa något på lillebrors bröllop på lördag och har letat många timmar men när jag hittade denna var det som att komma hem, det var som skrivet för dem. Det är så här kärlek SKA vara.
  Ni kommer nämnas som författare under uppläsningen. Tusen tack!
  Jenny- tärna, toastmadame, storasyster

 13. Jättefin dikt. Jag kommer att låna den till min dotters bröllop.

  Hoppas det är OK.
  Kram och lycka till
  Titti

 14. Vilken underbar dikt. Jag kommer att skriva den i kortet till min guddotter när hon gifter sig nästa vecka. Tack

 15. Er bröllopsdikt är helt enkelt underbart fin.
  Jag angav era namn när jag läste den i lördags när min son gifte sig.
  Tack så mycket för den!

 16. Letade en fin dikt till min kompis bröllp, hittade er och tyckte den var så fin! Den säger allt, själv har jag precis firat min 15 åriga bröllposdag och är glad att vi klarat alla hinder efter vägen och tacksam för alla roliga minnen! Tack! Åsa

 17. Tack för lånet av er underbart fina bröllopsdikt! Nu är det andra gången jag lånar den, den är en fullträff på vad riktig kärlek är!
  Mvh Johanna.

 18. Helena & Jonas Ferry, tack för er fina dikt.
  Jag lånade den och vävde in den i mitt tal till vår dotter Therese, som gifte sig med sin Ola 2012-08-11.
  Dikten var mycket uppskattad.
  Givetvis talade jag om att det var ni som hade skrivet dikten.
  Den kommer säkert att förgylla många bröllop framöver.

 19. Tack för mycket fin dikt. Kommer använda den idag när min brorson o hans livskamrat gifter sig!

  Hälsningar
  Marianne

 20. Tack för att jag får låna er fina dikt. Ska ge den till min blivande man när vi gifter oss på lördag.

 21. Hej! Jag och min sambo ska gifta oss nu på fredag och den här dikten är den finaste jag hittade med ett snabbt googlande. Jag har skickat den till vigsel förrättaren och bett henne läsa den under ceremonin. Tusen tusen tack! /Eveliina

 22. Vi gifte oss i lördags och fick denna underbara dikt i ett postogram under middagen av mina fina tjejer. Så träffsäker, så sann. Får tårar i ögonen och värme i hjärtat varje gång jag läser den nu. Tack!

 23. Nybliven borgerlig vigselförrättare samlar jag ett litet urval som kan passa vid kommande uppdrag.
  Tar er enkla och fina dikt till min samling och jag tror att den kommer att bli flitigt använd.
  Tack för er generositet!

 24. hej! Den här dikten känns så självklar för mitt val av dikt till en bricka jag ska ge till min syster och hennes blivande man! Brickan har en botten med plats för fyra foton men i ett av rummen ska jag skriva denna dikt, så TACK!

 25. Ett liv i kärlek-så vackert formulerat, av dej !
  Skänker dina ord till ett ungt brudpar idag i Umeå.
  Tack/Kersti

 26. Hej
  Lånar den underbara dikten till dottern Alva som läser upp den i kyrkan vid vår vigsel.
  Ni har verkligen lyckats definiera vad kärlek är! Anger självklart er som källa!
  Tack på förhand! /Lina

 27. Så fin dikt! Sammanfattar kärlek på ett så självklart och fint sätt. Vi lånar gärna den till vår vigsel i juni!
  Hälsn
  Edith

 28. Vilken underbar dikt. Lånar den till mina vänners bröllop i august.
  Tack Elisabeth

 29. Jättefin dikt som vi kommer låna….rakt av…. till vårt bröllop om två veckor =)

  Tack så mycket! /Martin och Lina

 30. Tack snälla rara för att ni har publicerat denna underbara dikt!

  Jag valde att ge bort en tavla som jag hade tryckt den här dikten på igår till en kollega som gifte sig. Idag ringde hans fru och var helt till sig. Det visade sig att på deras bröllopsfest igår hade hon läst upp just er dikt för sin nyblivna man, och när de sen packar upp presenterna fick de ståpäls när de såg min tavla! Samma dikt!

  Ni skapar fantastiska minnen med er skapelse! TACK!

 31. Jättefin dikt! Ska läsa dikt i ett bröllop om 3 veckor och kan inte tänka mig en finare än den som ni har skrivit!

 32. Jag lånade mittendelen av dikten, den med pannkakor. Det är ju det som tvåsamhet handlar om.
  / Liz

 33. Hej!
  Hejsan ! Heter Nina och bor i Salo, Finland. Min mamma och pappa hade 50 – års bröllopsdag förra lördagen(1.6) och jag använde er fantastiskt härliga bröllopsdikt .. . Skrev den på gratulationskortet :) Den var perfekt !!!! Ja, de har faktiskt inte velat leva utan varandra <3 !!!

  Om jag nånsin gifter mig på nytt, kanske jag använder igen denna ? !!!

  Ps. Min mamma heter Helena ;)

  Kram, nina

 34. Hej! Googlade efter något passande att skriva i ett kort då jag på lördag befinner mig i spanien som gäst på ett bröllop och snubblade in här. Har översatt den till spanska och vill tacka för att jag får låna den! Mvh Mia

 35. Hej!

  Vilken bra dikt ni har skrivit! Jag har suttit och letat ett tag nu efter något som känns som ”vi” men inte riktigt hittat någon. Er dikt är precis så som jag tänkt mig, enkel men ”spot on” så som det känns. Så jag tänker låna den här och föreslå den för min blivande man. :-)
  Tack!

  /Bella

 36. Hej,googlade efter dikt till bröllop pch hittade er sida,klockren dikt men den blir
  Som en påminnelse om vad äktenskap
  Går ut på…tack!

 37. Så mega fin dikt, jag har letat hur länge som helst efter en bra dikt att läsa på min bästa väns bröllop, jag har själv svårt att skriva, så denna kommer passa kanon! Ska läsa den idag på hennes bröllop, utan denna dikten hade jag inte haft mycket att läsa upp :P TACK!

 38. Hej! Ska skriva ett kort som brudparet ska få och ville skriva något mer än grattis och lycka till. Kom till din sida och fick en tår i ögat när jag läste dikten, så fint. Många andra är så klyschiga och kan ibland kännas fel, detta känns så rätt, tack!

 39. Fin dikt, som beskriver det så bra! Tänkte låna den och läsa den upp den på ett bröllop imorgon.

 40. ETT STORT TACK, för att jag fick låna er dikt. Jag (faster) läste den för brudparet den 24 augusti . Den är så vacker, den säger så mycket om vad kärlek egentligen är. Kram till Er från Gun.

 41. Tack för att jag fick låna er fina dikt .Utan den hade det inte blivit något bra tal när vår dotter Lisa och hennes Calle gifte sig .Häls Ingemar

 42. Jag som så många andra här vill bara säga: vilken fantastisk dikt. Vi lånade den och läste upp i kyrkan på vår bröllopsdag 130810. Tack så mycket, ni har verkligen fångat kärlek! Kram

 43. Jag har använt er fina dikt i ett bröllopskort, den är verkligen helt perfekt! Tusen tack för lånet :)

 44. Åh vad bra att vi kan låna den fina dikten nu när vi ska på bröllop, den känns äkta och från hjärtat! Tack!

 45. En tänkvärd dikt som jag gärna vill använda när jag förättar borgerliga vigslar i vår kommun. Tack!

 46. Tack för att jag fick låna er fina dikt. Läste den på min kusins bröllop i augusti i år.
  /Zissi

 47. Hej,

  Jag gillar verkligen er fina dikt och tänkte läsa den på min systers bröllop den 23 november. Tack så mycket för att ni delar med er! Den är verkligen mitt i prick!

  Hälsningar från Karolina

 48. Bröllopsdikten var så vacker så jag har kopierat den och min son och hans nya fru kommer att få den i gåva av mig i morron när de ska gifta sig. tack för att du delar med dig.

 49. Gifter mig nu till helgen och tackar för en väldig fin text som kommer att förgylla vår vigsel.
  Skrev jag er som författare till denna text för sådant här skall uppmuntras!
  Tusen tack och många kramar!

 50. Hej!
  Ville bara tala om att det är en fantastisk dikt.
  Vi kommer att låna den av er när vi gifter oss den 2 maj.
  Kram Sanna

 51. Er dikt var precis vad jag letade efter, ska på en nära väns bröllop nästa helg och tänker använda den till kortet! Tack!

 52. Hejsan,
  Er dikt kommer att läsas på ett bröllop den 9 augusti i sommar. Det är Per och Elisabeth som gifter sig, och vi tyckte att er dikt var väldigt fin och beskriver så som det är med kärlek, vardag och att vara två.
  Mvh
  Elisabeth

 53. Hej, jag kommer att läsa dikten i morgon på min brorsson bröllop. Till detta kommer jag att lämna dem varsin liten ask där de kan lägga små kärleksord till varandra. när man känner sig ledsen, eller av någon annan anledning, kan man titta i asken och läsa något fint och bli glad igen. /Kerstin

 54. Hej!
  Gillar Er dikt och den passar så bra för oss. Gifter oss borgerligt på lördag och Er dikt kommer då läsas upp. Tack :-)

 55. Hej, stötte på er jättefina dikt när jag googlade efter en dikt att väva in i mitt tal, som jag planerade inför ett bröllop.
  Lördagen den 14 juni var vi så på bröllopet och jag höll mitt tal, det var ca 100 gäster där. Efteråt fick jag många positiva kommentarer för både mitt tal och dikten!
  Naturligtvis talade jag om varifrån jag hämtat dikten!
  Hälsningar / Kicki

 56. Lånar er fina dikt! Skall på bröllop i helgen och vem vet kanske det blir tillfälle att säga ngt och läsa en dikt.

  Beatrice

 57. Hejsan,
  VI gifter oss den 16/8 och kommer att få denna dikt uppläst för oss under vigseln. Vi tyckte att den kändes så rätt för oss, enkel och kärnfull. Tack för lånet (och ja ni står med som författare) :-)
  Maria

 58. Hej! Tack för att jag fick låna eran jätte fin dikt. Jag önskar att jag kunde skriva så fint som ni.
  Hoppas att ni får en underbar sommar.

  Hälsningar Catharina

 59. Har blivit ombedd att läsa er varma och kärleksfulla dikt på en kusins bröllop nästa helg. Brudparet är mycket nöjda över att ha hittat den och jag är nöjd att ha spårat författarna.
  Tack och all lycka!

 60. Hejsan! Har suttit og førsøkt tåta ihop något till mina vænner Silje o Vivi på deras stora dag 20/10-14 i Oslo, går bara halv bra.. Gick ut på nætet og fann er.
  Enkel, rak, sann og bara så fin. Ska læsa den på svorsk så alla førstår og jag kommer tacka er før hjælpen.
  Gerti

 61. Hej
  Min dotter gifter sig på lördag 8/11 -14. Jag satt och letade på internet efter förslag till en dikt till brudparet och då dök eran upp. Den säger så mycket. Den är enkel, alla förstår den och den säger allt jag vill säga till min dotter och svärson. Tack för det.
  Hälsningar Dorte

 62. Hej.

  Min dotter gifte sig i lördags, 29 november. Inför bröllopet satt jag vid datorn och sökte uppslag inför mitt
  tal till brudparet. Då fastnade mina ögon på Er dikt som rörde mitt hjärta och den blev ett mycket uppskattat slut på mitt tal. Jag fick många frågor om diktens ursprung då många berördes av den fina dikten.

  Tack för att ni låtit publicera den

  MVH/ Göran..

 63. Hej! Vi använde er fina dikt under vår vigselakt i somras. Inte ett öga var torrt i rummet. Tack för att ni delat med er av den.

 64. Tack, jag har också lånat Er fina dikt! Min bror hade 60-årskalas i lördags och han och Buaphit överraskade verkligen övriga 68 gäster med att det även blev vigsel. Min man Bo och jag var officiella vittnen så vi var informerade. Och det märkliga var att även vigselförrättaren hade tagit en del ur Er dikt i sitt tal, så jag fick ju kommentera detta innan jag läste. Allt blev väldigt fint. Tack än en gång.
  Hälsningar Åsa

 65. Hej!
  Igår eftermiddag blev ett dop plötsligt ett bröllop.
  Mellan vigsel och middag letade jag på nätet efter passande en dikt att läsa för brudparet under middagen.
  Då hittade jag er fina dikt och vill tacka er för er generositet att låna ut den.
  Mvh Nina

 66. Jättefin dikt ♡
  Lånar den till ett bröllop jag ska på nu på lördag, skriver självklart era namn !
  Tack !

 67. Otroligt fin och beskrivande dikt, som jag lånar (och skriver självklart era namn) till en kompis bröllop där jag ska hålla tal på lördag. :)

 68. Så fin! Lånade den för 3 år sedan när min systerson gifte sig. Lånar den än en gång och ger den vidare till min vän som kommer att läsa den på sin dotters bröllop.
  Birthe

 69. Tack för att jag låna er fina dikt! Min son gifter sig på midsommarafton och jag tycker att er dikt passar så bra.

  Med vänlig hälsning
  Katarina

 70. Hej
  Er vackra dikt vill vi väldigt gärna använda som en del av vårt bröllop, källan anges såklart!
  /Sandra och Pontus

 71. Min syster skall gifta sig på lördag och valt att använda er dikt.
  Den är verkligen jättefin och den som är den vackraste när man letar efter en bröllopsdikt!

 72. Hej !
  Vilken fin dikt.Jag lånar den och läser den för min brorson på hans bröllop den 150711

 73. Jättefin och en dikt att få finnas med i vardagen, har redan gett den till ett brudpar och vill gärna använda den igen ( jag talar om att den är er)

 74. Hej!
  Jätte jättefin dikt ni skrivit! Jag lånar den och kommer läsa upp den på min brors bröllop imorgon!

 75. Hej!
  Sitter i sista minuten och letar efter något vackert att läsa på min dotters bröllop i morgon och trillade över eran dikt. Den berörde mig med en gång jag läste den och tänkte att den skall jag läsa.
  Tack för lånet av er fina dikt!
  Mvh Ola

 76. Nu har jag (min man) använt er fantastiska dikt så vacker den är, och uppskattad blev den av Lisa o John ( John min mans brorsson). Så Tack än en gång
  MvH
  Yvonne

 77. Hej!

  Jag ska få äran att läsa er fina dikt på en av mina bästa vänners bröllop om drygt en vecka. Den är verkligen fin <3

  Tack för lånet!
  Emma

 78. Hej Helena och Jonas! Vilken jordnära och vardaglig dikt som beskriver så väl vad kärlek och ett äktenskap handlar om. Vi kommer att låta min kusin läsa denna under vår vigsel i höst.

 79. Den är så fin ..
  Jag ska stolt läsa den för min kusin och hennes skottske snart man på deras bröllop på lördag.

  Tack för lånet

  Anna

 80. Hej. För några år sen åkte min son på semester till USA. Andra kvällen träffade han en tjej på en bar i Los Angeles, and the rest is history as they say…
  Vigseln ägde rum på Whidbey Island, norr om Seattle. Brudparet hade ett önskemål om att deras mammor skulle läsa en varsin dikt om kärlek under vigselakten. Jag letade på nätet och hittade er underbara dikt. För att binda ihop det svenska med det amerikanska så läste jag den på svenska och i bröllopsprogrammet var den översatt till engelska. Alla tyckte att den var helt underbar. Er vackra, sanna och enkla, självklara dikt har spridit mycket glädje. Tack.

 81. Hej!
  Jag har blivit ombedd att läsa er dikt för ett brudpar, Cia och Fredrik, som jag viger i Vellinge idag.

  Helena Linge,
  borgerlig vigselförrättare

 82. Vet inte riktigt hur jag hamnade här men google’s vägar är outgrundliga ;-) I alla fall så kommer jag skriva er jättefina dikt i ett telegram till min bonussyster som snart gifter sig. Tack för att ni delar med er!

 83. Hej!
  Jag och min Tomas gifte oss i helgen och vi lät vigselförrättaren läsa er dikt!
  Tack för lånet.

  /Åsa Björk

 84. Jag älskar denna dikt! Den är så fin! Jag hittade den för jag tror 3-4 år sedan och tänkte att den skulle jag vilja ha på mitt bröllop. Nu står vi här och håller på att planera inför vårt stundande bröllop och jag vill att vigselförättaren läser upp den :)

 85. Hej!
  Min vän och vigselförättarkollega hade den och jag fastnade också. Jag har använt den en gång och kommer rekommendera den ännu en gång. Jätte fin! Skrev själv dikter förr men inte tagit upp det igen, kanske dags, får inspiration av er.

 86. Jag planerar ett tal till min systerdotter, älskar dikten, så jag lånar den till Malin och Jocke!

 87. Jag tänker använda er otroligt fina dikt i ett tal till min brorsons bröllop i början av Juli.Tusen Tack för att ni vill dela med er av den!!!den passar SÅ bra till det fina fina paret.

 88. Hej
  Vi tänker oss använda er dikt på vår borgliga vigsel i juli. Vi liksom ni vill inte stå och prata då vi riskerar att falla i gråt. Denna dikt passar riktigt bra. Tack för att man får använda den :)

 89. Tänk er använda er dikt vid min dotters bröllop på lördag, den känns enkel och fin, om jag har modet att läsa upp den! Tack för att man får använda den.

  • Jag är vigselförrättare i Linköping och er dikt är den mest valda av alla, Den slår Ferlins ”kärleken kommer” med hästlängder. På senare tid har jag börjat använda ”Pannkakor” som introduktion till e flesta vigslarna. Ni ska ha stort tack för den. Hej inger landin

 90. Jättefin. Jag kommer att läsa den i en borgerlig vigsel. Brudparet kommer att få dikten på papper efter och era namn kommer självklart att stå med

 91. Vår dotter läste er fina dikt på vår borgerliga vigsel i fredags. Den var mycket uppskattad bland gästerna!

 92. Vilken underbar dikt!!! Jag lånade den till min dotters bröllop som äger rum nu i morgon. De ska gifta sig på stranden i Köpingsvik och jag hoppas att hon blir lika förtjust i den som jag. Så tack för lånet :)

 93. Jag läste er dikt på min systers bröllop igår. Den fick mycket beröm från gästerna som tyckte den var så fin och äkta. Precis så, tack för lånet!:) Självklart fanns era namn med i vigselprogrammet.

  Mvh,
  Emma

 94. Jag är vigselförrättare och har blivit ombedd att läsa er dikt på en vigsel. Det gör jag gärna för den var vardagsfin och ömsint.

 95. Vilken fin dikt!
  Jag kommer att använda den på mitt gudbarns bröllop.
  Kanske läser jag den eller bara ger dem den tillsammans med presenten.

 96. Hej

  Googlade och hittade bra trista ångestladdade dikter från 30talet men sedan hittade jag denna.

  Denna har jag precis mailat vigselförrättaren att använda om 3 veckor på vårt bröllop.

  Tack för sanna ord. Det är i vardagen man ska trivas o älska varandra.

 97. Så fantastiskt vacker!
  Har den på väggen hemma och lånar den på min brors bröllop om några veckor!

 98. Hej!
  Ska på bröllop imorgon 26/8-17. Letade efter en fin vers att ha på presentkortet och så hittade jag eran fina vers. Vad som var änu roligare är att brudparet ska få en plättlagg som dom önskat. Så versen sitter ju som en smäck!!!!
  Tack!

 99. Vigselförrättare från Sundsvall har fått förfrågan om att läsa den här dikten. Jag googlade också för att se ursprunget!
  Jättefin!

 100. Har googlat runt efter en fin dikt att ha på bröllopskortet när min dotter gifter sig till helgen och det här var den finaste dikten jag hittade.
  Tack :)

 101. Tack för att Ni vill ”låna ut” Eran dikt. Det är jättefin. Jag tänker läsa den på min dotters bröllop i sommar!
  Tack så mycket!

 102. Superfin dikt, tänkte läsa den på min systers bröllop i sommar! Har dikten något namn? Skulle vilja skriva med i vigselhäftet vad dikten heter. Tack!

 103. Tack för lånte av en fantastisk dikt, vår kärlek har funnits i 32 år men först nu har vi fått förvekliga och njuta av den, 32 år senare.
  Ni har förverkligat vår vigsel med er fantastiska underbara dikt som säger allt vad äkta riktig kärlek är
  Tack för lånet!!!!!
  Kram Helene och Anders Björklund

 104. Hej, vilken klockren text hade gärna haft den på mitt eget bröllop. Citerar självklart vem som har skrivit texten. Jag har använt den till våra fina vänner som förnyar sina löften i morgon 180606, 2` år tillsammans. Mvh Ulrika Karlsson

 105. Hej. Jag använder er fina dikt ganska ofta när jag viger par. Jag hoppas ni har det bra, att ni fortsätter att steka pannkakor och kramas. Må er vardag vara skimrande!

 106. Tack för er generositet! Bland en driva av bröllopsdikter smälte våra hjärtan för denna. Så varm o vacker!

 107. Kommer använda denna till att förgylla ett bröllop imorgon!

  Med vänlig hälsning Anna, vigselförättare och kusin till bruden

 108. Jag har använt dikten förut och kommenterat det här ovan. Idag har jag åter en gång ett brudpar, Jessika och Tim, som vill att jag läser den och om två veckor har jag blivit ombedd att använda den i vigselcermonin för ytterligare ett brudpar, Michelle och Markus.

  /Helena Linge, borgerlig vigselförrättare

 109. Generöst!
  Hittade er fina dikt av en slump när jag letade på nätet efter lite idéer och inspiration. Kommer att väva in den i mitt tal till brudparet.

  Tack!

 110. Så underbar, vackraste bröllopsdikten! Läste den vid vår dotters bröllop i fjol, kändes så rätt! Har tipsat vår vänner om den, som framför den vid sin sons bröllop i helgen. Tack❤️
  Självklart fanns era namn med när jag framförde dikten.

 111. Vilken fin dikt. Har letat som en tok efter en passande dikt till min dotters bröllop nu den 18 maj och nu äntligen så hittade jag er fina dikt. Så jag lånar den, ska inte glömma att berätta vem som skrivit den. Tusen tack.

 112. så fin dikt och så mycket jag och min blivande man. Vi gifter oss nästa helg och kommer att använda oss utan denna dikt, tack för att vi får ta del av den.

Lämna en kommentar