Hemnetfynd

Ett kort ögonblick när man åker bussen till Landvetter ser man ett spektakulärt hus på en halvö i Landvettersjön. Mer än en gång har jag undrat vad det är för en byggnad. Konferensanläggning? Spa? Restaurang? Kan man åka dit och äta?

Nu har jag fått svaret. Det är en privatbostad! Och nu är den till salu, till det facila utgångspriset 40 000 000 kr (ja, det är rätt antal nollor…).

Unikt hus på egen halvö med strandtomt

Om det inte vore för Hemnet hade jag med andra ord inte haft en chans att titta närmare på huset. Nu har jag bläddrat bilder… och det ser faktiskt ut som en konferensanläggning inuti också. Inte riktigt min stil kanske, men poolområdet under kupoltaket ser ju inte helt fel ut. :) Jag antar att de är ganska säkra på att få vara ifred ute på sin halvö, med tanke på att det är stora fönster överallt, till och med i badrummet.

Givetvis har de en massa nödvändiga saker: biljardbord, häststall, tennisbana, kräftdamm och helikopterplatta. Än så länge går det att se bilder och info här.

1 tanke på “Hemnetfynd”

  1. Oj. Herregud vad fult. Och jo, det ser ut som en konferensanläggning. Det enda som skulle kunna tänkas vara personligt var ju dend är konstiga hjälmen… Men åh, hemnetknarkande, det är adrig fel!

Lämna en kommentar