Hoppa till innehåll

Bröllop och övernattenbarnvaktspremiär

Vilken helg! Jag och Jonas har varit på Annas och Björns bröllop i Figeholm och Ava sov hos farmor och farfar alldeles själv.

Anna ♥ Björn

Bröllopet var så fint! Brudparet anlände vid båt till festlokalen som låg väldigt vackert vid vattnet. Vigseln ägde med vädrets knappa tillåtelse (det kom regn senare) rum utomhus och under middagen haglade fina tal och roliga visor tätt. Buffén bjöd bland annat på ett överdåd av grönsaker och frukt, som även följde med till festligheterna efteråt. Mums. Och vi fick såklart träffa en hel del människor som är roliga att träffa. Vi delade en stuga med Tomas och Karolina, i vilken vi hade varsitt rum. Alla fyra, alltså… Men Jonas och jag flyttade faktiskt en av sängarna och sov i samma rum.

» Mer bilder från Annas & Björns bröllop

Ava, farfar och Viktor

Ava hade det så roligt hos farmor och farfar. Känns jätteskönt att första övernattningen gick så fantastiskt bra. Hon fick städa lekstugan och servera fika på gräsmattan, gå i skogen, sparka boll och gå på promenad med Viktor. Farmor berättade att Ava hade sagt: “Det är mysigt här! Jag tycker det är mysigt här!” Och hon var väldigt stolt över att ha sovit “fammo faffa alle fell”, alldeles själv!

» Mer bilder på Ava hos farmor och farfar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *