I got all my sisters with me

Tack Lisa för tipset om Sisters-rean och tack mamma för att du ville köpa en tidig födelsedagspresent till mig och för några dagar sedan ringde och tipsade om en jacka du sett på MQs rea. Det blev inte just den jackan, men jag köpte i stället en trenchcoat på Sisters:


Jag blev helt förbluffad över att den satt så bra på mig, det brukar inte den här sortens plagg göra. Dessutom gillade jag att den inte var gjord av det typiska trenchcoatmaterialet, utan kändes lite åt softshell-hållet.

Jag nappade även åt mig tre cardigans i lite roligare färger än mina vanliga svarta som jag har nästan varje dag. Det blev en petrolblå, en rosa och en lila. Och allt var på rejäl rea. Total summa 944:50, ordinarie pris var 2192 kr. Kanske inte lika chockbilligt som Lisas fynd, men å andra sidan blev det ju väldigt billigt för mig eftersom mamma betalar. :)

Trenchcoaten är tänkt att använda som finjacka när jag har kjol eller går på fest, som till exempel på lördag när vi ska på bröllop.

En sak jag inte tänkte på är att Jonas också nyligen köpte ett finytterplagg. En vadå… jo en beige trenchcoat! Vi kommer att se ut som tvillingar.

2 tankar på “I got all my sisters with me”

Lämna en kommentar