Hoppa till innehåll

A Letter to Three Wives

Handlingen i den här filmen känns oerhört konstruerad, men ändå blir det faktiskt riktigt bra. Det handlar om tre fruar som får ett gemensamt brev från den gemensamma väninnan Addie Ross. Hon berättar att hon just rymt med en av deras män – utan att säga vem av dem. De fnyser åt brevet, men i hemlighet för varandra är alla tre vansinnigt oroliga. Addie Ross är nämligen omåttligt uppskattad av alla deras män. Vi tas med i en återblick per kvinna som förklarar varför just hon oroar sig för att just hennes man kan ha rymt.

Filmen bjuder på intressanta skildringar av förhållanden och otryggheten kvinnorna känner. Scenariot är verkligen hemskt och inte helt realistiskt, men det blir helt klart en bra film av det. Jag gillar den!

FilminfoIMDB: A Letter to Three Wives
Regissör: Joseph L. Mankiewicz
År: 1949
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *