Teburkshylla!

Vi har fått upp en hylla för våra teburkar i köket! Tack till Linnéa och Björn som lånade ut borr – vi trodde att vi skulle behöva jaga borr i en halv evighet, men nu löste det sig ju väldigt smidigt!

5 reaktioner på ”Teburkshylla!”

  1. Åh, vad mysigt!

    Jag inser också vilken oanad lyx det är att ha en hyresvärd som tillhandahåller borrmaskiner för utlåning. Inte för att jag har behövt dem än, men Om jag skulle behöva…

  2. Ja, visst är det! Hoppas bara att det inte är för dåligt att ha dem framme sådär, de får ju sol på sig ibland.

    Jättebra med hyresvärdar som lånar ut den typen av grejer. Känns inte så viktigt att äga en egen slagborr, man använder dem ju så sällan. Vi vet faktiskt inte om det går att låna av våra, nu var det ju så enkelt att låna av de lite mer lättkontaktade kompisarna.

  3. Jag hyr ju iofs av en stiftelse, vilket kan ha med saken att göra. De har bara studenter som hyresgäster, och har en massa trevlig extraservice – lånar ut vissa saker gratis, hyr ut annat billigt – flyttlådor, symaskiner (funderar på att hyra deras overlock något veckoslut), cyklar…

  4. Väldigt tjusigt! Jag tror inte solen förstör teerna eftersom du har dem i plåtburkar.

    Jag måste visa Johannes att jag faktiskt inte har så mycket tesorter som han påstår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *