Hoppa till innehåll

Disturbia

Den här filmen var faktiskt riktigt dålig. Det handlar om en tonårskille som fått husarrest efter att ha gett sig på en lärare. Han sitter hela dagarna och spionerar på grannarna och givetvis har han en pangbrutta bredvid som struttar runt i bikini och ger honom något trevligt att se på. Och givetvis reagerar hon genom att bli kär i den jäkla nörden. Det är så fruktansvärt lamt, förutsägbart och typiskt dåligt.

När killen får för sig att hans granne är en mördare blir han naturligtvis inte trodd till att börja med. Och ja, sen blir han förstås hjälte efter en rad händelser som bara blir mer och mer B och osannolika. Skräp. Undvik.

FilminfoIMDB: Disturbia
Regissör: D.J. Caruso
År: 2007
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *