Megastore fortsatt okontaktbara

Jag citerar megastore:

“Du kan nå oss igen tisdagen den 13/11.”

Jaså, exakt hur undrar jag efter 10 obesvarade samtal till megastores kundtjänst idag under deras eftermiddagsöppettider 13-15.

Efter många signaler kommer man till ett mobilsvar (“073… kan inte svara…”) och till slut läste jag in ett meddelande där. Presenterade mig som en missnöjd kund (med namn, kundnummer och telefonnummer) och berättade att de kan googla på “megastore” för en komplett redogörelse för ärendet (inlägget Missnöjd kund hos megastore.se).

När ska det bli ett slut på detta?

Kommer jag få tag i dem?

Kommer de svara på mailet jag skickade i onsdags?

Kommer de svara på dagens mobilsvarsmeddelande?

Följetongen fortsätter (dessvärre)…

En kommentar

  1. Det här börjar ju bli spännande. ;-) För övrigt kanske de menar att du KANSKE kunde ha nått dem idag. Nu har de “tyvärr” lite inkörningsproblem, vilket de naturligtvis beklagar djupt, och blablabla.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *