Megastore ger pengarna tillbaka!

Åååååh, äntligen!

Idag fick jag detta mail från kundtjänstchefen på megastore:

Hej,

vi kan inte annat än hålla med om att detta har sköts dåligt. Det visade sig att kameran inte åtgärdats hos Canon under hela tiden den varit där, och därför har ditt ärende blivit behandlat först i slutet av förra veckan. Vi ska givetvis återbetala pengarna till dig. Och vi ber så hemskt mycket om ursäkt för alla problem detta har orsakat.

Vi beklagar det sena svaret. Pga flytt har vi inte varit tillgängliga förän nu.

Jag hoppas verkligen att allt löser sig nu – att jag får pengarna snart och att jag får tag i en felfri kamera på andra försöket. Just nu funderar jag på att åka till en av inets butiker.

(se inlägget Missnöjd kund hos megastore.se för hela historien)

8 kommentarer

 1. Nice!

  Hoppas du nu får fatt i en kamera. Kolla upp Inet för vad jag vet så har dom konkat flertalet ggr och återuppstått.

  Svara

 2. Grattis!!! Vad skönt att det verkar ordna upp sig… Jag har fått bra support och beställt flera gånger från Cyberphoto (om du vill ha fler tips alltså, du har ju redan fått några… :o))

  Hoppas att du snart får din efterlängtade kamera i alla fall!

  Svara

 3. Gött!

  Själv tänker jag nog gå till Mölndals Fotoaffär, om och när jag slår till. Men det kanske mest beror på gammal lokalpatriotism :)

  Svara

 4. Jättebra att ni tipsar, det uppskattas verkligen! Både Scandinavian Photo och Cyberphoto är lite dyrare än t.ex. inet, men det kan kanske vara värt det att vända sig till en kameraspecialist – och de är faktiskt ändå billigare än vad jag gav megastore för en dryg månad sen!

  Nackdelen med många “vanliga” affärer är att de inte säljer enbart hus utan i kombo med objektiv. Jag har redan två objektiv som får duga så länge!

  Svara

 5. Det var på tiden!!! Även om jag tycker att “bara” pengarna tillbaka är lite snålt, efter allt jobb och ångest du har fått pga dem.

  Svara

 6. Åh, härligt att Megastore har tagit sitt förnuft till fånga!” Kanske det var den mediala uppmärksamheten som skrämde upp dem? :)

  Jag har också handlat från Cyberphoto, den finländska systervarianten, och de skötte sig bra – åtminstone den gången jag handlade av dem.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.