Svorak-rapport

Jodå, jag har kämpat på sen sist och använt Svorak hela tiden. Hittills är effekten att allt jag gör tar längre tid… inte så bra kanske, men jag hoppas givetvis på förbättring.

Jag har spelat in videor för att kunna jämföra hastigheten. Tyvärr tänkte jag inte på att fixa en med QWERTY innan jag bytte… men här är andra dagen med Svorak:

Här är sjunde dagen, alltså idag:

Lite skillnad är det väl i alla fall.

5 kommentarer

 1. jamen herreminje! klart det är skillnad. jag trodde knappt det skulle komma nån text alls i den första filmen, sååååååå långsamt var det :o)
  yo go Dönöba!

  Svara

 2. Jag har tyvärr tillfälligt gett upp, eftersom jag ofta behöver göra saker snabbt, tex om man har ngn på telefon och ska skriva in en webbadress. Lösenord är inte heller så lätt att skriva in eftersom det är svårt att se om det är rätt eller fel skrivet. Du är tapper!

  Svara

 3. Ja, vi är nördiga både jag och Jonas! Har inte lyckats förvirra någon stackare ännu, men det är väl något att se fram emot… :)

  Svara

 4. Haha! Använder du dvorak?! Det var det nördigaste! Trodde jag var den enda i världen som fortfarande envisades med det.. Jag njuter fortfarande varje gång jag ser förvirringen hos någon som lånar min dator för att visa mig ett roligt videoklipp på ,,,vfrgygx.vjrm

  Svara

 5. Tjenare! Kul att se fler människor som plågar sig men Svorak. Jag bytte för snart ett år sedan, och den endå gången jag ångrar mig är när människor ska försöka använda mitt tangentbord på jobbet! Jag har ett EZ-Reach-tangentbord med riktig Svorak-layout på det, så det hjälper inte alla att jag byter tillbaka till qwerty heller, för då kan de ändå inte fingersättningen utantill ;)
  Jag kan varmt rekommendera det! Finns på http://www.ergoff.se. Jag har skrivit om mina uppleverser på http://peterazp.blogspot.com/search/label/dvorak.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *