Hoppa till innehåll

Fest under ytan

Igår var vi på fest hos Frans och Malin, som vi känner genom Linnéa och Björn. Det var skoj och festen hade undervattenstema! Som så ofta när man har roligt gick tiden löjligt fort och plötsligt var det jättesent.

Idag hade vi inte mer planerat än att vara bakis och se film. Jonas har dock sovit hela dagen och jag som är betydligt mindre bakis har pillat med datorn. Jag har gjort om min kategorifunktion här på sidan och lagt till kategorin Te. Ni märker säkert ingen skillnad, så ni får helt enkelt ta mitt ord för att kategorifunktionen var hemsk förut men är bra nu.

Det kanske börjar bli filmdags snart…

En kommentar

  1. Linnéa Linnéa

    Haha, vadå, är Jonas bakis? Skulle jag aldrig ha gissat…. :)
    Tack för igår, det var väldigt roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *