Canon EOS 400D!

Äntligen! Nu har jag en Canon EOS 400D utan skärmfel och den verkar funka bra! Jätteskönt!

Efter megastores löfte om pengarna tillbaka blev det många inloggningar på min internetbank… och i torsdags hade de äntligen kommit. Det tog en vecka… Jag beställde genast kameran från Cyberphoto (att det blev just dem var mest för att Pricerunner gav mig en kod att ange för fraktfri leverans) och imorse fick jag en sms-avi. Allt verkar funka! Jag har varit ute på en liten fotopromenad och laddat upp några av bilderna här.

IMG_0148.JPG
Utsikten från Sirius – och den till och
med SYNS på fotot! :)

IMG_0035.JPG
Älskling!

Det är en värld av skillnad jämfört med att fota med min gamla kompakta digitalkamera och det känns underbart att äntligen få använda mina gamla objektiv igen. Jag är givetvis redan sugen på att köpa mer leksaker (kameraväskor, stativ, objektiv, extern blixt, ljustält, lampor, ljusbord…), men jag tror jag ska kunna hålla mig sysselsatt ett tag med det jag har. :)

Underbart!

10 kommentarer

 1. Grattis! Skönt att den har kommit och fungerar! Vad är det för objektiv du har?

  Svara

 2. Det är mina jättegamla objektiv (julen 97 tror jag…) som jag hade till min icke digitala systemkamera. Ett 28-80 och ett 80-200 (Canon). Har hört att nya är bättre, men mina funkar..!

  Svara

 3. Grattis! Fan vad gött! Nu gör du mig ännu mer sugen… När ajg väl har lokaliserat mina styrelsearvodepengar och konstaterat om a-kassan låter mig behålla dem eller ej kommer det vara väldigt svårt att hålla sig borta från ett köp. Omöjligt, rent utav.

  Är du sugen på att prova med stativ så har jag ett bra om du vill låna. Det funkade finfint till min gamla Canon, så det borde passa.
  Nu ska jag kolla på resten av dina bilder!

  Svara

 4. Jag lånar gärna stativ, det vore kul att testa lite mörkerfoto! Säg till när du också köpt (visst ska du!) så kan vi leka fotoutflykt!

  Svara

 5. Grattis! Skönt att den har kommit och fungerar! Vad är det för objektiv du har?

  Svara

 6. Grattis! Skönt att den har kommit och fungerar! Vad är det för objektiv du har?

  Svara

 7. Sorry, råkade skicka för snabbt.
  Jag har också en 400D. Letar på nätet information om hur jag kan komma åt makrofunktionen på mina gamla canon-objektiv. (Hur det funkar med mellanringar och så) Har du nån bra länk? Lennart

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.