Hoppa till innehåll

Förra veckan

Nu är jag hemma igen – i hela tre dagar innan jag ska iväg igen… Så här såg förra veckan ut:

Måndag:
Tvätta, fira pannkaksdag, opponera färdigt, packa, se film…

Tisdag:
Åka till Linköping! Blev mött av Frida, som jag också bodde hos. Umgicks och slappade!

Onsdag:
Opponerade! Skönt att ha det avklarat! Det gick väl hyfsat bra, även om det hade känts bra att ha lite vettigare kritik att ta upp.

På kvällen hade vi lite förfest hos Frida och Einar, gick sedan på Flamman och hade till sist efterfest hos Frida och Einar. Det var jättekul och en massa bra folk från förr dök upp: Rille, Lång, Tor, Brammer, Daniel, David och Frida och Einar såklart.

Torsdag:
Dags för mig att åka till Oskarshamn, men som tur var åkte jag sent så Frida och jag kunde slappa och fika på stan. När jag kom hem vankades det pizza med Jonas och hans föräldrar och lite senare anlände också Emma och Johannes.

Fredag:
Begravning för Jonas morfar. Fick träffa hans släkt (utöver närmaste familjen) för första gången som ingift i den. Mycket folk att lära sig…

Lördag:
Mysdag hos Tomas, Karolina och lille Hugo. Åt löjligt god mat och drack öl från hemma-tapp.

Söndag:
På resande fot igen, fast nu med sällskap av Jonas, såklart.

Och nu är jag alltså hemma. Några av blommorna ser ut som om vi lämnade dem i en månad ungefär… och Google Reader har fånigt många nya blogginlägg till mig att tröska igenom…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *