Hoppa till innehåll

The Chumscrubber

En mörk komedi som inte är särskilt rolig… I en småstadsidyll där droger spelar större roll än vad som syns utåt hittar Dean sin vän som begått självmord. Tuffa kids på skolan kräver att han ska hitta vännens knark och ge till dem. För att visa att de menar allvar kidnappar de Deans lillebror – tror de i alla fall.

Filmen har vissa poänger och en del smått underhållande karaktärer, men jag tycker inte den räcker ända fram. Det blir en lite för märklig blandning av dålig humor och våld som helt enkelt inte är kul. Men jag gillar sättet de påminner om ondingens omintetgjorda framtidsplaner på slutet…

FilminfoIMDB: The Chumscrubber
Regissör: Arie Posin
År: 2005
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *