Bra början, dåligt slut – och vice versa

Jonas föräldrar har bra filmkanaler utan reklam! Såna skulle nästan, men bara nästan, göra det värt att ha tv…

Vi såg två filmer när vi var där. Den ena hade en underbar början men dåligt slut och den andra var precis tvärt om.

Stay skulle jag verkligen vilja göra ett nytt slut till, men jag gillade ändå filmen eftersom den fick min fantasi att skena iväg och hitta potentiella upplösningar – och dessutom var den grymt snygg.

The Skeleton Key har jag sett förut (jag uppdaterade recensionen lite), men jag ville hemskt gärna se om den för att se om den var lika bra som jag mindes. Det var den! Men det märkliga är att den börjar så klyschigt och trist att jag nästan ville stänga av den första gången jag såg den. Ändå är den bakomliggande historien stark nog att lyfta filmen till en av mina skräckfavoriter.

Det känns ganska konstigt att gilla filmer som slutar eller börjar dåligt, men det är fullt möjligt och Stay och The Skeleton Key är lysande exempel. Jag rekommenderar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *