Ny frisyr

Ny frisyr

Kortare bak och längre fram. Ganska skönt, fast jag stör mig på några märkliga testar som är på utväxt…

Relaterade inlägg:

6 reaktioner på ”Ny frisyr”

 1. Visst! Klicka för större:

  Frisyren framifrån

  (Ganska framifrån i alla fall)

  Nästa gång funderar jag på att göra så att det syns mer… skillnaden fram-bak alltså. Och så hoppas jag att mina konstiga före-detta-lugg-slingor som mest syns i den övre bilden (den halvlånga saken mellan lugg och resten, är markerad om du går till flickr-sidan) vill växa ut snart… jag stör mig enormt på dem, mest för att de ser helt olika ut på de olika sidorna…

 2. Snyggt från den sidan med!
  Ja, såna där halvutvuxna luggar är väldigt jobbiga! Större skillnad på fram och bak vore nog också snyggt, lite synt-aktigt :)
  Nu blev jag påmind om att vi måste boka klipptid så snart som möjligt.

 3. Gud va roligt, jag googlade på frisyer för lite inspiration, och så var din sida den första som dök upp bland bloggar!! vilket sammanträffande… :) Kram på dig.

  PS frisyren var jättefin också!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *