Hoppa till innehåll

Svara på enkäter och få designprylar m.m.

Jag är med i några marknadsundersökningspaneler på nätet. Ibland får man ett mail om att det finns frågor att besvara och gör man det (det tar några minuter) får man poäng som sen kan växlas till olika former av premier. En av dessa är Zapera, som dels belönar deltagarna med lotter men framför allt genom att man kan köpa saker från deras Panelstore för poängen man får. Där finns bland annat ljusstakar, knivar, bakformar, grytor, grytunderlägg, miniräknare, handdukar, nyckelringar, CD-skivor, muggar, spel, leksaker och mycket mer. Märken är t.ex. Georg Jensen, Global, Sagaform, Piet Hein, Rosendahl, Eva, och Stelton. Har man kontantkort från Telia, Comviq eller Telenor kan man också få påfyllning på detta.

Det är faktiskt ganska roligt att samla poäng. Jag har sparat ett tag för att kunna få ut något lite roligare – en snygg ljusstake, en bra kniv eller en muffinsform kanske? – och om du också går med får jag lite bonus:

» Gå med i Zapera-panelen!

En kommentar

  1. Det låter kul. Jag har anmält mig nu via din länk så jag hoppas att du får massor med poäng.
    Jag är sedan tidigare med hos SIFO och får mailenkäter. Där får man vinstandelar i premieobligationer. Det har inte gett någon vinst än, men man kan ju alltid hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *