Välfyllt barskåp och övriga bokhyllor

Ovanligt välfyllt barskåp

Linnéa och Björn flyttar och vi var snälla nog att ta hand om deras “slattar” (som visade sig vara ganska mycket för att vara slattar) så de slipper bära med sig dem. Så här välsorterat har vårt “barskåp” aldrig varit förr! I mitten står förstås rom från Tobago…

När jag ändå höll på och fotade bokhyllor blev jag lite inspirerad och passade på att fota resten också. Det är ju roligt att snoka i folks bokhyllor, så håll tillgodo (större versioner går att se på flickr, klicka på bilderna så kommer ni dit):

Bokhyllorna

Bokhyllorna

Bokhyllorna

Bokhyllorna

Bokhyllorna

Bokhyllorna

Bokhyllorna

…och därtill ser makens sängbord oftast ut så här:

Bokhyllorna

2 kommentarer

  1. Jag ser att det inte bara är jag som har No Logo och Branded intill varandra i bokhyllan. Jag har just börjat läsa Kleins Chockdoktrinen och har inte kommit långt nog för att egentligen ha en åsikt, men intrycket hittills är att hon känns ännu mer återhållet ursinnig den här gången än i No Logo.

    Svara

  2. Jag har faktiskt inte läst någon av dem ännu, men de har stått på att-läsa-listan väldigt länge. Kanske är dags snart.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *