Hoppa till innehåll

CHARMad!

Idag har jag varit på CHARM, Chalmers arbetsmarknadsdagar. Tidigare år på liknande tillställningar har jag hållit en ganska låg profil och mest glidit runt och plockat godis och pennor. I år hade jag seriösa samtal och företagen var väldigt på hugget: “Jaså, du söker jobb? Välkommen in i vårt intervjubås!” Jag hade ordentliga samtal med HiQ, Sogeti, Epsilon, Acando och Enfo (flera företag, främst Zystems), i kronologisk ordning. Alla gav bra intryck och jag har lämnat kontaktuppgifter hos de flesta och ska sätta mig och fixa till min CV och skicka iväg till kontaktpersoner… så får vi se vad som händer. Dessutom fick jag ett möte inbokat till torsdag. Nu börjar jag få upp några bollar i luften vad gäller jobbsökande!

Exjobbet däremot har jag inte lyckats prioritera så mycket som jag skulle önska. Att extraknäcka, söka extraknäck och söka riktiga jobb tar verkligen mer tid än man kan tro. Imorgon ska jag exjobba!

Nu ska jag ordna mitt CV…

3 kommentarer

  1. Julia Julia

    Perfekt att träffa många sådär! Lycka till med jobbsökandet, jag tror att det kommer att gå kanonbra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *