Hoppa till innehåll

Greenfields Lotus Breeze

Dricker ett Greenfield-te just nu och tänkte vara lite rask med rapporteringen.

Betyg enligt skalan

Lotus Breeze
Grönt, smaksatt te.

Greenfields beskrivning:
“Greenfield Lotus Breeze är komponerad av ett excellent kinesiskt grönt te och naturlig pepparmint. Lätt Lotussmak mixad med underton av delikat pepparmint skapar harmoni av den rena naturliga Greenfield Lotus Breeze. Det här underbara teet uppfriskar och hjälper dig att slappna av.”

Mitt intryck:
Jag var lite skeptisk till det här teet, men blev väldigt positivt överraskad! Det är lätt i smaken och har bara en väldigt diskret mintton. Jag tycker mig kunna plocka en smak som påminner om melon eller något liknande. Jag vet inte vad lotus smakar, vilket såklart gör det lite svårare att dissekera smaken – men gott är det!

» Direktlänk till Lotus Breeze

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *