Alla hjärtans dag ♥

Alla hjärtans dag – otäckt kommersiellt jippo eller mysig och viktig högtid? För min del är svaret enkelt: jag tar gärna varje tillfälle i akt att fira och ordna mysstunder. Alla anledningar är välkomna och alla hjärtans dag är en jättefin anledning att få mysa med den man tycker om. Därmed inte sagt att jag vill gå och handla alla möjliga fåniga och inte minst dyra prylar som finns i butikerna nu. Det är ju tanken som räknas. Visst kan det vara gulligt med presenter en dag som denna, även de typiska grejerna som rosor, choklad eller hjärtan i olika former, men det kan precis lika gärna vara en mysmiddag, någonting hembakt, en upplevelse eller en bok. Eller bara avsatt tid för varandra.

Jonas och jag har förvisso fullt upp idag, men en liten mysstund får det allt bli ikväll!

Hoppas att ni som läser får en bra alla hjärtans dag.

[sent] No-cost Flickr Mosaic Swap: Valentine's Day Theme

Bilderna är från olika fotografer på flickr. Länkar till originalen: 1. My Book, 2. Valentine, 3. Make of our hearts one heart by artsyclay, 4. 53:365, 5. hope on glass.., 6. Love, 7. Sparkling heart #2, 8. Valentine stone, 9. Poema, 10. Hearts within hearts, 11. Getting Married, 12. Be My valentine, 13. I love you shadow, 14. Heart♥, 15. light hearts, 16. IMG_4315-2

2 kommentarer

  1. “För min del är svaret enkelt: jag tar gärna varje tillfälle i akt att fira och ordna mysstunder.”

    Ja, det är klart att det är enkelt för dig som har någon.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *