Hoppa till innehåll

Jonas har fått jobb på Saab Space!

Jonas har fått jobb som ASIC-konstruktör på Saab Space! Han börjar på måndag och allt verkar väldigt bra! Och vi ser äntligen en väg ut ur den ekonomiska krisen…

För egen del har jag en intervju på fredag och lite annat på g, så jag hoppas att jag också får jobb inom en inte alltför avlägsen framtid. Det känns skönt att vi i alla fall kommer att ha trygghet i form av Jonas anställning nu, jag känner att jag kan välja och vraka lite mer snarare än att bara panikslaget ta första bästa jobb som erbjuds mig. Och jag behöver inte söka extrajobb som en tok utan kan fokusera på jobb och exjobb.

Underbart!

Jonas är bäst! Jag är såååå stolt!

5 kommentarer

 1. Maria B Maria B

  Gött mos! (härligt göteborgsuttryck…)
  Vad härligt att Jonas har fått jobb, och ett bra jobb också vad det låter som =D

  Du får hälsa jättestort grattis till Jonas från mig!

  Läääängtar tills jag ska till gbg vecka 11. Sundsvall är ingen höjdare faktiskt. Inte än iaf ;)

  Kram och hej från Norrland

 2. Lisa Lisa

  Grattis till Jonas! Och till dig, som nu kan bli försöjrd av äkta make :)

  Min pappa, kartälskaren nummer ett, blev så begistrad över vår fotoutflykt att han försåg mig med en karta över södra skärgården. Så nu slipper vi gå vilse! Gäller bara att vädret är bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *