Hoppa till innehåll

Jag har fått jobb på Acando!

Idag har jag skrivit kontrakt med Acando, där jag börjar jobba som konsult inom Java-utveckling den 1 april.

Och vännen Julia börjar jobba där på måndag! Vi ska båda gå introduktionsprogrammet Young Professionals (ja, det är vi det!), som börjar 7 april. Sedan är bland det första som händer antagligen att jag ska plugga för att bli en Sun Certified Java Programmer. Någon gång kommer jag att sättas på mitt första uppdrag, men när/var/hur/varför är ännu okänt.

Det gick faktiskt mycket smidigare än jag vågade hoppas på att få det första jobbet. Det känns roligt och spännande och jag hoppas att det blir bra! Det känns som att jag gjort ett bra val (jo, jag hade fler erbjudanden) och det är egentligen bara en grej som känns trist med konsultjobb; att man ju kan hamna på jobb precis var som helst och kanske får ohemula restider. Men den som lever får se. Man lär ju få bra omväxling också.

Veckorna fram till nya jobbet är det exjobb som gäller. Snart ska jag skicka in första versionen av rapporten till min examinator och så får vi se vad han tycker.

12 kommentarer

  1. Maria B Maria B

    Bra jobbat! Både du och Jonas har slitit hårt för att komma dit ni är nu, så det handlar bara om skicklighet och inte tur! Nu får ni fira att båda har jobb och börja investera i alla saker ni drömt om att göra och köpa under alla slitiga plugg-fattig-år =)

    Kram kram

  2. Julia Julia

    Grattis! Ska bli jättekul att börja på Acando och gå YP med dig och försöka med certet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *