Hoppa till innehåll

Boken närmast mig…

Jag är svag för att slå upp meningar i böcker enligt märkliga regler, så givetvis hakar jag på Hans.

Uppgiften lyder:
1. Ryck närmaste bok i din omgivning
2. Öppna sidan 23 i boken
3. Leta upp femte meningen på den sidan
4. Posta meningen i din blogg tillsammans med dessa instruktioner
5. Lägg gärna till bokens titel och författare

Här är min mening:

It wasn’t a very good room – in back, with nothing to look at but a board fence and nothing to listen to except a hundred or so barking dogs – but she was far past caring about such things.

Boken är Lisey’s story av Stephen King som jag snart läst 3/4 av.

Vad läser ni andra, månntro?

Publicerat iBöckerVardagsliv

5 kommentarer

 1. Lisa Lisa

  Det blev inte riktigt ett svar på vad jag läser… men det var den närmaste boken!

 2. Jag insåg just att Lisey's story egentligen inte var den närmaste boken. Det låg ju en Java-bok under tidningen alldeles intill mig… Egentligen borde min mening ha varit:

  Med vissa utvecklingsmiljöer får man med en editor men om du inte har en sådan är det inget att hänga läpp över.

  Detta är kanske inte en bok den typiske Java-utvecklaren är stolt över att ha i samlingen (jag köpte den faktiskt innan jag läst minsta lilla Java-kurs eller kodat minsta lilla Hello World, så jag kan skylla på det…), men det är hur som helst Lättpocket om Java-programmering av Jesper Ek.

 3. Emma Emma

  Jag som inte har nån blogg tyckte att utmaningen lät rolig ändå. Min närmaste bok var min 1000-sidiga Art History (av Marilyn Stokstad) som jag använde som tyngd till några papper jag limmat. Min mening är:

  The period that follows the introduction of metalworking is commonly called the Bronze Age.

 4. Det kan jag faktiskt svara på! :) Jag satt och skrev exjobbsrapport på svenska och hade problem med att bara engelska programmeringstermer ploppade upp i huvudet. I bokhyllan stod en Java-bok på svenska som fick rycka in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *