Hel exjobbsdag

Vilken skillnad det är att ha en hel dag till exjobb jämfört med att ha någonting inplanerat, hur litet det än är! Det känns bra att ha en bunt såna dagar framför mig. Jag skriver på rapporten för fullt och det är betydligt lättare att hamna i tillstånd av flow när jag inte behöver hålla koll på tiden, fundera över om jag har allt med mig och så vidare. Jag bara sitter här hemma framför datorn och skriver och dricker te. Visst blir det väl några avstickare ut på webben, men lite rast måste man ju få ha.

Apropå te förresten så fick jag ett underbart te-paket från USA idag, genom min swapSwapbot:

[received] My Favorite Tea

Mmmm – det luktade underbart. Har redan testat två av teerna, ett chai-te och ett väldigt speciellt te som heter Coconut Pouchong och som jag av någon anledning tycker påminner väldigt mycket om tomtegröt… eller kanske ris à la Malta… på ett väldigt bra sätt!

Nu ska jag tröska in i designmönstrens underbara värld igen…

3 kommentarer

  1. Skickar lite pepp! Jag sitter också och pluggar, men något flow har jag inte känt av (mer än att det rinner från ögon och näsa).

    Svara

  2. Det gröna ingefärsteet får mig att tänka på Indiskas gröna ingefärste. Jag var inte så flrtjust i det, och har tänkt testa att dricka det kallt, men det har fortfarande inte blivit av. Det kändes i alla fall som om smaken skulle kunna funka bättre i kall form.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *