Hoppa till innehåll

Inflyttningsfest hos Niclas och Malin

Igår satt vi och jobbade med våra exjobbsrapporter hela dagen och sen åkte vi på partaj på Hisingen. Det var inflyttningsfest hos Niclas (som vi känner från Linköping) och Malin och det bjöds på en löjligt stor och innehållsrik spritbuffé… de hade visst bunkrat båda två och sedan flyttat ihop. :) Dessutom fanns en massa gott att snaska på, chips, chilinötter, oliver, morötter, selleri, gurka… mums!

Vi fick träffa lite fler bekanta från Linköping som numera finns i Göteborg och det var kul! Jonas L och Julia var där också. Annars bestod större delen av festen av folk från Fiskeriverket där Malin jobbar.

Kul fest! Nu har vi en slapp söndag och ska se film!

3 kommentarer

  1. Nu har jag kollat runt lite på din fina blogg! Det var väldigt mycket information du har här och jag gillar att bok- och filmlistorna går att sortera i valfri kolumn, väldigt fiffigt. Du har bara sett en Scorsese, ser jag. Han är en av mina favoritregissörer, så självklart måste jag rekommendera att du ser fler! Hans film “Goodfellas” är sevärd om man gillar maffiafilmer.

  2. Välkommen och tack för vänliga ord! Jag har nog sett någon mer Scorsese innan jag började skriva om all film här. Maffiafilm är kanske inte riktigt min favoritgenre, men Goodfellas känns som en sån film man borde ha sett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *